λίγα λόγια για εμάς

Technology LabΕΤΑΙΡΙΑ

εκπαίδευση + Δημιουργικό Τμήμα

 

 

 

 

Η Εταιρεία Technology Lab αποτελεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης, προσφέροντας σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα, με γνώμονα τις ανάγκες της τρέχουσας αγοράς εργασίας και τεχνολογίας. Παρέχονται εξειδικευμένα μαθήματα σε όσους ενδιαφέρονται να ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους στα πιο διαδεδομένα πακέτα της αγοράς.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις αναπτυσσόμαστε με ταχείς ρυθμούς. Ένα από τα αντικείμενά της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών Internet και προϊόντων Software. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή σελίδων WEB καθώς και την ανάπτυξη βάσεων δεδομένων και εφαρμογών ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-shops), παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογικά εργαλείων.

Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση της εταιρικής σας ταυτότητας. Η εικόνα που δείχνει μια εταιρεία προς τα έξω είναι πολλές φορές πιο σημαντική για την προσέλκυση του πελάτη από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της εικόνας χτίζεται με τα στοιχεία με τα οποία έρχονται καθημερινά σε επαφή οι πελάτες της εταιρείας και δεν είναι άλλα από το λογότυπο, τις επαγγελματικές κάρτες, τους φακέλους, τα επιστολόχαρτα και τα διάφορα έντυπα της εταιρείας.

Η εταιρική ταυτότητα είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, οποιασδήποτε  κατηγορίας. Από  μια  μικρή προσωπική επιχείρηση μέχρι μια πολυεθνική, βιομηχανία ή αλυσίδα καταστημάτων. Η  δημιουργία  μιας ολοκληρωμένης και πολύ συγκεκριμένης εταιρικής εικόνας φέρνει σαν αποτέλεσμα την ενδυνάμωσή της στην αγορά και συνεπώς την αύξηση των πωλήσεων της και είναι  απαραίτητο  για την προβολή κάθε εταιρίας και την επικοινωνία της με τους προμηθευτές και το πελατολόγιό της.

Facebook