πακέτα μαθημάτων Πληροφορικής

Εφόδια για σχέδια ζωής...

Technology LabΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

εκπαίδευση + Πληροφορική

KIDS – για παιδιά Δημοτικού

Πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης που απευθύνεται σε παιδιά 6 έως 11 ετών και το οποίο παρέχει τη δυνατότητα για εκπαίδευση στη χρήση Η/Υ, σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα και ανάλογα με τις γνώσεις και την ηλικία των παιδιών που συμμετέχουν.

 

PROGRESS – για ΑΣΕΠ / ΔΗΜΟΣΙΟ

Πιστοποιεί γνώσεις και δεξιότητες σε οποιαδήποτε από τις επτά ενότητες του Core χωριστά (από μία εώς έξι, κατ΄επιλογή του υποψηφίου) και μπορεί να εκδοθεί όποτε το ζητήσετε.

 

CORE – ολοκληρωμένο πιστοποιητικό

Πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του κατέχει βασικές γνώσεις και δεξιότητες στη χρήση Η/Υ και είναι σε θέση να χρησιμοποιεί τον Η/Υ στις κύριες εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου και βασικές υπηρεσίες του διαδικτύου.

Για να αποκτήσετε το Core πρέπει να ολοκληρώσετε με επιτυχία και τα επτά (7) tests που απαρτίζουν την πιστοποίηση.

EXPERT – για εξειδικευμένους χρήστες

Στις μέρες μας δεν νοείται σύγχρονη επιχείρηση που να μην εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες που παρέχουν στους εργαζόμενους οι λεγόμενες “εφαρμογές γραφείου”. Το Πρόγραμμα Expert [Προηγμένου Επιπέδου], αφορά στην πιστοποίηση δεξιοτήτων προηγμένου επιπέδου για τις εφαρμογές αυτές.

 

IMAGE MAKER – επεξεργασία εικόνας

Η ανάπτυξη της ψηφιακής φωτογραφίας, αλλά και οι δυνατότητες που παρέχουν τα σύγχρονα πακέτα λογισμικού στον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη να επεξεργαστεί και να βελτιώσει το αποτέλεσμα της δουλειάς του, δημιούργησαν την ανάγκη για προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης στο αντικείμενο της επεξεργασίας και της διαχείρισης ψηφιακής εικόνας. To ECDL ImageMaker είναι ειδικά σχεδιασμένο για εσάς που επιθυμείτε να αποκτήσετε δεξιότητες στην επεξεργασία ψηφιακών εικόνων χωρίς να δεσμευτείτε, χρονικά ή οικονομικά, στην εκμάθηση ενός επαγγελματικού επιπέδου προγράμματος επεξεργασίας εικόνων.

WEB STARTER – κατασκευή ιστοσελίδων

Η «έκρηξη» του Internet την τελευταία δεκαετία και η αυξανόμενη χρήση του ως μέσο ενημέρωσης, πώλησης και επικοινωνίας, οδήγησε πολλούς να ασχοληθούν με το σχεδιασμό και τη διαχείριση απλών (αλλά και πιο σύνθετων) ιστοσελίδων, είτε ως προσωπική είτε ως επαγγελματική ενασχόληση. Παράλληλα, καταγράφεται ένα αξιοσημείωτος αριθμός ανθρώπων που απλώς χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο ως αναπόσπαστο κομμάτι της εργασίας τους, χωρίς οι ίδιοι να θεωρούνται απαραίτητα «επαγγελματίες» του web design. Το WebStarter είναι μια καινούργια πιστοποίηση που εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο.

 

AUTO CAD – μηχανολογικό σχέδιο

Η πολυπλοκότητα των σύγχρονων κατασκευών έχει αναγάγει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σε αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδιασμού κτιρίων, μηχανών, αντικειμένων και έργων γενικότερα. Για όλες τις κατηγορίες εργαζομένων, από τους αυτόνομους τεχνικούς σχεδιαστές της ελεύθερης αγοράς μέχρι τις πολυεθνικές εταιρείες που σχεδιάζουν και υλοποιούν τεράστια έργα, η αποτελεσματική χρήση υπολογιστών και μέσων Computer Aided Design (CAD) αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής τους εργασίας.

Facebook