κατασκευή Ιστοσελίδων

Λύσεις με γνώμονα τις απαιτήσεις του πελάτη...

Technology LabΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

κατασκευή + Ιστοσελίδων

Domain name – Hosting

Η εταιρεία Technology Lab παρέχει φιλοξενία (web hosting) ιστοσελίδων, μέσω μιας πλήρους σειράς πακέτων, στα πλαίσια παροχής ολοκληρωμένων κάθετων επιχειρηματικών λύσεων στον χώρο της προβολής στο Internet. Κάθε ένα από αυτά είναι σχεδιασμένο με βάση την έρευνά μας και την εμπειρία μας ως προς τις απαιτήσεις των υπο φιλοξενία ιστοσελίδων (websites).

Το κύριο αντικείμενο εργασίας μας είναι να συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες πελάτες μας ώστε να τους προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας για να εκμεταλλευθούν πλήρως τις δυνατότητες που τους δίνει το Interrnet.

Στην εταιρεία μας η κατασκευή ενός εταιρικού website συγκεντρώνει την γνώση και την εμπειρία από τους τομείς της πληροφορικής, των επιχειρήσεων και της γραφιστικής.

Dynamic – Static pages 

1) Διαφημιστικές ιστοσελίδες στατικού περιεχομένου

2) Ιστοσελίδες με σύστημα δυναμικής ανανέωσης

3) Δημιουργία κατά παραγγελία ειδικών φορμών επικοινωνίας

4) Εφαρμογές e-shop για προϊόντα, real estate, ξενοδοχεία κτλ

5) Χρήση Open Source εφαρμογών για διαχείριση ιστοσελίδας

Best price for best solution

Μέχρι τώρα η δημιουργία μιας ιστοσελίδας ήταν δαπανηρή εργασία. Αυτά τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει… Με εύκολο, γρήγορο και κυρίως οικονομικό τρόπο, η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει την δημιουργία και την φιλοξενία ιστοσελίδων, προσφέροντας έτσι τις καλύτερες διαδικτυακές λύσεις. Η ομάδα του Technology Lab είναι έτοιμη να σας παρέχει υποστήριξη και καθοδήγηση σε κάθε σας βήμα.

Αποκτήστε επαγγελματική προβολή στο Internet…

Facebook