γραφιστικό Τμήμα

Technology LabΓΡΑΦΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

graphic + Design

Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας – (Corporate Identity)

Η εταιρική ταυτότητα είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, οποιασδήποτε  κατηγορίας. Από  μια  μικρή προσωπική επιχείρηση μέχρι μια πολυεθνική, βιομηχανία ή αλυσίδα καταστημάτων.

Η  δημιουργία  μιας ολοκληρωμένης και πολύ συγκεκριμένης εταιρικής εικόνας φέρνει σαν αποτέλεσμα την ενδυνάμωσή της στην αγορά και συνεπώς την αύξηση των πωλήσεων της και είναι  απαραίτητο  για την προβολή κάθε εταιρίας και την επικοινωνία της με τους προμηθευτές και το πελατολόγιό της.

 

Λογότυπο – Η καρδιά της Εταιρικής Ταυτότητας

Κάθε επιχείρηση για να ξεχωρίζει από κάποια άλλη, εκτός του διαφορετικού ονόματος, έχει και ένα μοναδικό τρόπο γραφής της επωνυμίας της ή και κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο που αντιπροσωπεύει την επιχείρηση, το λογότυπο.

Αν το λογότυπο μίας επιχείρησης είναι προσεκτικά επιλεγμένο και σχεδιασμένο, τότε μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε στην επιχείρηση που αντιπροσωπεύει.

Επαγγελματικές Κάρτες

Εκτός από την δική σας εμφάνιση, η επαγγελματική σας κάρτα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πρώτης σας γνωριμίας με έναν πιθανό πελάτη. Δώστε της αξία ! Πολλοί από μας παίρνουν την επαγγελματική κάρτα ως δεδομένη και αποδέχονται οτιδήποτε τους δώσει ένας τοπικός τυπογράφος.

Οι επαγγελματικές σας κάρτες, είναι το πιό οικονομικό και γρήγορο μέσο επικοινωνίας για την προώθηση της εταιρίας σας. Δε θα έχετε ποτέ δεύτερη ευκαιρία να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση!

 

Φάκελοι – Επιστολόχαρτα

Διαφοροποίηση του ύφους της εταιρείας από τον ανταγωνισμό. Αναδείξτε την επιχείρηση σας με φάκελους και επιστολόχαρτα που φέρουν το λογότυπο και τα στοιχεία σας. Μπορεί να χρησιμοποιείτε απλές κόλλες χαρτιού, ή να εκτυπώνετε το λογότυπο της επιχείρησής σας σε ένα απλό εκτυπωτή. Όταν όμως υπάρχει η ανάγκη για επαγγελματική εικόνα τότε η μόνη λύση είναι το τυπωμένο επιστολόχαρτο που συνοδεύεται φυσικά από τον ανάλογο φάκελο.

Φυλλάδια – Flyers

Ίσως το πιο διαδεδομένο είδος άμεσης και γρήγορης προβολής της επιχείρησης και των προϊόντων σας. Η σχεδίαση τους πρέπει να είναι περιεκτική και άμεση και όχι τόσο αναλυτική όσο αυτή των καταλόγων. Μπορεί να αποτελέσει μέσο προβολής για κάθε είδους επιχείρηση όπως για Fast Food Delivery, Πιτσαρίες, Cafe, Bar, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Φροντιστήρια. Η αποτελεσματικότητα του αυξάνεται όταν αυτά διανέμονται κατά οίκον σε επαρκής ποσότητες και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

  • Φυλλάδια διανομής
  • Φυλλάδια με κουπόνια
  • 2 πτυχα – 3 πτυχα
  • Card Postal κτλ

Facebook