αγγλικά TOEIC

... αν ψάχνεις για φιλικό τέστ αγγλικών

Technology LabΑΓΓΛΙΚΑ

εκπαίδευση + Αγγλικά TOEIC

hau3

Η εταιρεία Technology Lab γνωστοποιεί στους αποφοίτους και τους σπουδαστές της ότι στα πλαίσια της αναπτυξιακής δυναμικής πολιτικής της, ανέλαβε  την προετοιμασία της πιστοποίησης – πτυχίο Αγγλικών TOEIC (Test of English for International Communication) για τα πτυχία Lower και Advanced, αναγνωρισμένο από το Δημόσιο και το ΑΣΕΠ και με ισόβιο ισχύ.

Τώρα μπορούν οι υποψήφιοι σε ένα μήνα μόνο με πρόγραμμα 36 ωρών (2 συναντήσεις την εβδομάδα) να αποκτήσουν το TOEIC με γραπτή εγγύηση απόκτησης.

Οι εξετάσεις TOEIC πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα και σε 5 μόνο ημέρες έχετε το πτυχίο στα χέρια σας. Οι απαιτήσεις της εργασιακής αγοράς, στον Ιδιωτικό και το Δημόσιο τομέα, κάνουν αναγκαία την γρήγορη και αξιόπιστη πιστοποίηση του επιπέδου γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας. Το TOEIC είναι φιλικό. Περιλαμβάνει μόνο 200 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, χωρίς προφορική εξέταση, χωρίς έκθεση στα Αγγλικά.

Ειδική Προσφορά

Για τους παλαιούς σπουδαστές μας παρέχεται έκπτωση προγράμματος αξίας 100€. Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες θα σας δίνουμε τηλεφωνικά ή προσωπικά στα γραφεία μας.

 

Για πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις αγγλικών TOIEC πατήστε εδώ.

Technology Lab

 

Facebook